Jimmy új “játéka”

Mint az a blogra írt korábbi bejegyzéseimből kiderülhetett, szeretek barkácsolni. Régi / új hobbi ez, és a hosszúra sikerült digitális világba való kirándulásom után felüdülés, hogy újra alkothatok valami kézzel fogható, és még esetleg hasznos dolgot is. Sajnos szerszámok terén nem vagyok igazán eleresztve. Van azért persze, de főleg régi, kéziszerszám. Néhány napja azonban vettem magamnak egy famunkákhoz, otthoni körülmények között jól használható akkumulátoros kézi csavarhúzót / fúrót. Az ajánlat szinte kihagyhatatlan volt, kb. fél áron jutottam hozzá.

hitachi01
Szép zöld papírdobozban a “játékszer”.

A lényeg, hogy új “játékszerem” van, amelynek neve Hitachi DS 12DVF3. Ez lényegében egy szett, amely a csavarhúzón kívül tartalmaz még egy lámpát, egy nyolc darabos csavarhúzó bitkészletet, két nikkel-kadmium akkumulátort, és egy akkumulátortöltőt is.

hitachi02
Elég masszív műanyag doboz a szerszámok biztonságos tárolására.
hitachi03
Ímé a “játékszer”.

Személy szerint nagyon örülök neki, és remélem, hogy az elkövetkező itthoni barkácsmunkákban jó hasznát is veszem (kilics felszerelés, polckészítés, szekrény összerakás, stb.).

hitachi04
A doboz tartalma kicsit közelebbről.

 

Bár az eredetileg japán cég ezt a termékét (is) kínában készítették 2014-ben, azért bízom benne, hogy megfelelő használat és karbantartás esetén nem lesz rövidéletű. Annál is inkább, mivel a gyártó honlapján a terméket beregisztrálva az alap 1 év garanciához még adtak 2 évet.

hitachi05
“Promófotó” 🙂
Advertisements

One thought on “Jimmy új “játéka”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s